Kako postići svoj cilj?

skidanje gubljenje kilograma mršavljenje mršanje bez dijete bez gladovanja dobijanje mišićne mase savjetovanje o ishrani poboljsanje zdravlja planovi ishrane i nutricionista nutricionistkinja Ena Tešić Banja Luka


 

U zavisnosti koje su vam želje i potrebe, nutricionistička terapija će biti specijalizovana po vašoj mjeri, uzimajući u obzir predispozicije, ograničenja i preference. 
 
Moja uloga, kao nutricioniste, je da vas kroz smijernice i primjere naučim kako jednostavno i holistički poboljšati zdravlje.  
 
Možete birati između individualnih i grupnih terapija, ličnim ili onlajn putem.  
 

kulinarska radionica kako spremiti zdrave i ukusne obroke gubljenje kilograma mršavljenje mršanje bez dijete bez gladovanja dobijanje mišićne mase savjetovanje o ishrani poboljsanje zdravlja planovi ishrane i nutricionista nutricionistkinja Ena Tešić Banja Luka


 
Usluga savjetovanja se sastoji iz dijagnoze navika u ishrani, procjene nutritivnog statusa i potreba organizma, smjernica o modifikacij i praktičnih intervencija. Time ćete saznati više o svojim navikama, stanju i potrebama iz perspektive stručnjaka, kao i potrebne korake da poboljšate zdravlje.
 
BIA analiza sastava tijela se bazira na neinvazivnom principu mjerenja bioelektrične impedanse. InBody 270 je među vodećim svjetskim medicinskim analizatorima koji izuzetno precizno i pouzdano mjeri tjelesni udio vode, mišićne mase, masnoće i minerala. Analiza sastava tijela je izvrstan način za praćenje promjena u organizmu i alat za dijagnozu zdravstvenog stanja.

 

Analiza sastava tijela mjerenje mišićne mase i masnoća InBody 270 370 analizator BIA savjetovanje izrada planova ishrane nutricionista nutricionistkinja Ena Tešić Banja Luka


 

Izrada planova ishrane i suplementacije se osnivaju na vašim zdravstvenim parametrima, nutritivnim potrebama, kulinarskim vještinama i životnim navikama. Planovi ishrane su sastavljeni od jelovnika sa receptima, lista namirnica za kupovinu, savjeta o pripremi, kombinovanju, odabiru namirnica, i sl. Oni služe kao specijalizovana terapija ishranom za vaše potrebe. 
 
Kontrolni pregledi prate i evaluiraju rezultate terapije i po potrebi modifikuju intervencije, kako bi se osigurale dugoročne promjene.  
 
Radi kompleksnosti socijalnih faktora, korisnicima se nude i grupne nutricionističke terapije. One, pored individualnih potreba i ciljeva svakog člana, uzimaju u obzir i njihove međuodnose (npr. zajednički obroci, nabavke namirnica i navike).

 
kulinarska radionica prirpema obroka plan ishrane nutricionista nutricionistkinja Ena Tešić Banja Luka veganski brzi ukusni zdravi posni obroci jela recepti