Veggae na Interaktivnom sajmu zapošljavanja žena

Bilo mi je zadovoljstvo 11. marta u Domu omladine u Banjaluci predstaviti svoje novootvoreno nutricionističko savjetovalište Veggae.

 

Sajam je organizovao grad Banja Luka, u sklopu kampanje "Za život žena", u saradnji sa Fondacijom "Udružene žene" i Preduzetničkim centrom Banja Luka. Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, cilj sajma je bilo osnaživanje žena na tržištu rada.

Osjećala sam se počašćenom kada sam primila pozivnicu da kao mlada samostalna preduzetnica prezentujem svoje savjetovalište. Takođe je bilo veoma ohrabrujuće vidjeti da je moj rad privukao pažnju i da su mnogi bili zainteresovani.

 

Pored razgovora sa mnogim ljubaznim i radoznalim posjetiocima, imala sam  priliku i da razmjenim ideje sa drugim izlagačima.

Nekoliko obećavajućih kontakta je uspostavljeno, a sa jednim se izuzetno radujem surađivati u budućnosti. Nadam se da će te i vi uskoro saznati više o tome.

 

Za one koji su propustili sajam a ipak zainteresovani šta se sve moglo pronaći na Veggae štandu, promotivni materijali su dostupni i za preuzimanje u elektronskoj formi.

Jednostavno skenirajte QR kod priložen uz ovaj tekst kako biste pristupili putem Google Drive-a šarenim, jednostnavnim i ukusnim receptima.

 Ako nešto probate obavezno javite utiske. 

Natrag na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.